Imatge Recepció Genea Salut Integrativa

Salut
Integrativa

Conèixer més

Què t'oferim?

Entenem la salut com un estat de benestar global de l’individu que passa per un benestar físic, mental i emocional. Abordem la salut des d’aquests tres àmbits i, per això, posem a la seva disposició diferents serveis per atendre les necessitats de cadascú en cada etapa de vida.

Homeopatia
Homeopatia

La medicina homeopàtica ens permet estimular la capacitat natural i innata que tot ésser humà té per defensar-se, adaptar-se i sanar-se.

Conèixer més
Homeopatia Infantil
Homeopatia Infantil

L’homeopatia per infants i nadons és àmpliament utilitzada pel seu efecte curatiu, alhora que no presenta cap mena de risc ni efecte secundari.

Conèixer més
Psiconeuroinmunologia
Psiconeuroinmunologia

La PNI és una disciplina mèdica integrativa que treballa les interelacions entre l'individu i el seu sistema nerviós, hormonal i immunològic.

Conèixer més
Biodescodificació
Biodescodificació

Tot símptoma té un sentit biològic per garantir la nostra supervivència i apareix a partir d'un estrès al qual no ens hem pogut adaptar equilibradament.

Conèixer més
Psicologia Adults
Psicologia Adults

Acompanyament i intervenció psicològica en adults per tal d’encarar els símptomes i la relació d’aquests amb la realitat contextual i biogràfica.

Conèixer més
Psicologia Joves
Psicologia Joves

Treball encaminat a donar noves pautes en el pensament, emoció i conducta de l'infant o adolescent i els seus familiars.

Conèixer més
Teràpia Gestalt
Teràpia Gestalt

Teràpia que parteix d'un enfocament existencial per trobar una manera d'estar al món i trobar-se amb si mateix i amb els altres.

Conèixer més
Massatge Californià

Teràpia corporal integrativa de processos físics i emocionals que ens guia a generar una coherència en el nostre cos i desenvolupar així el nostre potencial humà.

Conèixer més

L'equip

"Si vols arribar de pressa, vés sol; si vols arribar lluny, vés acompanyat". Proverbi

Elisenda Miquel Solsona - Directora Genea

Elisenda Miquel Solsona

Homeòpata, Psiconeuroimmunòloga i Llicenciada en Farmàcia. Docent en projectes de divulgació de la salut per a empreses. Directora de Genea Salut Integrativa.

Veure perfil
Luna Meseguer Garrido - Genea

Luna Meseguer Garrido

Terapeuta Gestalt. Màster en Integració Social. Formada en Eneagrama. Terapeuta i facilitadora en sessions individuals i grupals per a adults i adolescents.

Veure perfil
Siurana Port Gatell - Genea

Siurana Porta Gatell

Psicòloga sanitària d'adults, joves i infants. Psicoterapeuta Gestalt. Formadora i assessora en col·lectius sobre el creixement personal.

Veure perfil
Icon For Arrow-up