Luna Meseguer Garrido

Terapeuta Gestalt. Màster en Integració Social. Formada en Eneagrama. Terapeuta i facilitadora en sessions individuals i grupals per a adults i adolescents.

Luna Meseguer Garrido - Genea

  • Màster en Integració Social per la UNED.
  • Diplomada en Turisme per la Universitat URV Bettatur.
  • Diplomada en Teràpia Gestalt en Grupo Quatro (AETG).
  • Formada en tipologia de caràcter i estructura de la personalitat Eneagrama.

Co-tutora i terapeuta de la Formació de Gestalt de Tarragona impartida per l'Espai Gestalt. Supervisora ​​dels casos que acompanyo, amb Albert Rams, amb el qual he estat fent altres treballs com el Grup d'Atenció i Post-Grau d'Abordatge Terapèutic a la Sexualitat. Formada en Tantra, des de fa anys, amb Astiko Ji.

Em vaig traslladar a Perú durant un any com a alumna i col·laboradora d' Alexandrina Escalante, una reconeguda terapeuta peruana d'arrels xamàniques, on em vaig formar en la tradició andina i vaig viatjar a la Selva per trobar-me amb la medicina tradicional de la Selva, de la mà del mestre Panduro. Col·laboro amb el centre Taki Wasi, a Tarapoto, a la Selva peruana, facilitant tallers i supervisant l'equip de terapeutes.

La forma de treballar amb les persones que acompanyo en teràpia parteix d'una evolució constant del meu camí personal. És una cerca que mantinc amb mi mateixa i que em porta i m'ha portat a conèixer diferents mètodes per conèixer-me i ajudar a conèixer i orientar les persones que vénen a la meva consulta. Integro la meva experiència professional i personal acompanyant a persones en teràpia a què trobin allò que porten cercant en les seves vides.

Àrees:


Icon For Arrow-up