Elisenda Miquel Solsona

Homeòpata, Psiconeuroimmunòloga i Llicenciada en Farmàcia. Docent en projectes de divulgació de la salut per a empreses. Directora de Genea Salut Integrativa.

Elisenda Miquel Solsona - Directora Genea

  • Llicenciada en Farmàcia per la Universitat de Barcelona
  • Màster en Pscioneuroimmunologia Clínica per la Universitat de Girona
  • Diplomada en Homeopatia per l’Institut Heilpraktiker de Barcelona
  • Especialista en Bioneuroemoció per l’Institut Espanyol de Bioneuroemoció.
  • Màster en Programació NeuroLingüística (PNL) per la Asociación Española de PNL

Actualment, combino el meu treball en consulta amb la meva tasca com a docent en formacions per a empreses per promoure la prevenció i l’autogestió eficient de la salut. Col·laboro com a docent en la formació d’Homeopatia a l’Institut Heilpraktiker de Barcelona.

Què ens emmalalteix i què ens sana? Sempre m’he preguntat quines són les causes que ens porten a emmalaltir, sent aquesta la pregunta que ha guiat la meva inquietud innata a buscar respostes. M’interessa aproximar-me a comprendre, des de la humilitat, la complexitat i, alhora, la senzillesa de cada individu. Això és el que m’ha portat a estudiar diferents disciplines centrades en la salut, des de la llicenciatura en Farmàcia, passant per l’estudi de la importància de la dieta i dels bons hàbits, fins al treball a través de l’homeopatia, com també altres disciplines centrades en les repercussions de la ment, el pensament i les emocions en el nostre cos físic. Faig ús de totes aquestes eines per trobar allò que cada persona necessita per sanar.

Així doncs, quan entris a la meva consulta, trobaràs una persona amb ganes d’acompanyar-te a retrobar el teu equilibri natural. Els abordatges poden ser molt diversos segons quin sigui el desequilibri de la persona. Cadascú de nosaltres és únic i, per tant, el que necessitem per sanar varia en cada individu. Veure quines són les necessitats de cada persona per recuperar aquest equilibri natural i acompanyar-lo a recuperar la seva salut i el seu benestar és la meva prioritat.

Àrees:


Icon For Arrow-up